UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

AF - OTVORENA VRATA OASA I IASA - baner

Arhitektonski fakultet u Beogradu je jedinstvena škola arhitekture koja nudi raznovrstan program, mnoštvo zanimljivih predmeta i karijernih puteva koji će vam omogućiti da se slobodno ispoljite i kao student i kao budući profesionalac. Stoga vas pozivamo da nas posetite i već sada upoznate neke od nastavnika, iskusite jedan dan na fakultetu i steknete uvid u studentski život iz prve ruke!

Otvorena vrata će se održati u četvrtak 23. maja 2024. godine u 11:00 sati sa sledećim programom:

11-12 Obilazak (kolokvijumske) izložbe SP4- Sinteza  Sale 217-301 Zadatak na predmetu Studio 04 – Sinteza u okviru studijske celine Studio 04 – Završni rad usmeren je ka izradi idejnih projekata kompleksnijeg programa i prostorne složenosti uz integralnu primenu stečenih znanja sa prethodnih studija. Akcenat rada u studiju je projektovanje rekonstrukcije gradskog bloka, namenjenog različitim tipologijama i funkcijama: od poslovanja i stanovanja do pretećih, komplementarnih, višenamenskih, sadržaja (obrazovanje, kultura, sport, trgovina, usluge…). Zadatak se razrađuje u okviru mentorskih studija sa specifičnim metodološkim pristupom svakog od nastavnika – rukovodilaca studija. Rezultat tog rada predstavljaju studentski, urbanističko-arhitektonski projekti koji su razrađeni od konceptualnog, preko programskog nivoa pa sve do situacionog, saobraćajnog i regulaciono-volumetrijskog rešenja sa elementima funkcionalne razrade, materijalizacije i konstrukcije.
12-13:30 Informisanje zainteresovanih kadidata za upis na OASA/IASA Amfiteatar 5 min – Obraćanje Prodekana za nastavu
15 min – Prezentacija OASA – rukovodilac Studijskog programa
15 min– Prezentacija IASA – rukovodilac Studijskog programa
20 min – Pitanja i odogovori u vezi sa studijskim programima – rukovodioci
15 min– Informator o upisu i proces prijavljivanja i upisa
20 min – Pitanja i odogovori u vezi sa prijavljivanjem

 

Preporučujemo da prethodno pažljivo pročitate i proučite Informator 2024.

Kako bismo vam omogućili što kvalitetnije iskustvo neophodno je da se prijavite za Otvorena vrata slanjem mejl prijave na sledeći način: vaše ime i prezime pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  najkasnije do srede 22.05.2024. godine u 18 časova. Potvrdu o prijavi sa rasporedom obilaska sala biće vam poslata istog dana do ponoći.

DOBRODOŠLI NA ARHITEKTONSKI FAKULTET!

220_NedSaArh_4-scaled

UPUTSTVO ZA INDIVIDUALNE PRIJAVE

Prijavljivanje je obavezno! Broj mesta je ograničen, stoga vam savetujemo da ne oklevate sa prijavom – mesta ćemo sukcesivno popunjavati do pune kvote.

Otvorena vrata slanjem mejl prijave na sledeći način: vaše ime i prezime pošaljite na otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  najkasnije do srede, 22.05.2024. godine, u 18 časova. Potvrdu o prijavi sa rasporedom obilaska sala biće vam poslata istog dana do ponoći.

Povratnu informaciju o potvrdi prijave kao i sve detalje posete poslaćemo vam putem elekronske pošte.