УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ZK-2.7..24.-1080x1080

Током последњег сусрета у овом семестру разговарамо о важном концепту развојног става ” Growth Mindset “. Придружи нам се 2. јула у 12 часова и сазнаћеш како да унапредиш свој приступ учењу, изазовима и личном расту. 

Добићеш јасно објашњење шта је фиксни а шта развојни став, на који начин да прихватиш неуспех и сагледаш изазов као могућност. 

Гост нам је Стефан Думић, задужен у оквиру “HR” тима за обуку и развој запослених у компанији Л’Ореал, у девет земаља Адриа Балкан регије. Стефан се 2023. године сертификовао у Лондону за “Gallup Strengths Coaching”,  помаже људима да открију своје снаге и константно их примењују да би били успешнији како на професионалном, тако и на личном нивоу. 

Пријави се путем линка  https://forms.office.com/e/v5w74wJy8Q и постави питање нашем госту. 

Зум кафица – 45 минута са…” представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања Центра за развој каријере И саветовање студената Универзитета у Београду. Дружење студената И стручњака из пословне и академске заједнице Центра организује путем Зум платформе, у форми састанка, како би студенти Универзитета у Београду  били  мотивисани да узму активно учешћа у дискусији. Овом Зум кафицом модерираће Јелена Курјак, координаторка каријерног информисања и саветовања Центра за развој каријере. Јелена има више од 15 година искуства у каријерном вођењу и саветовању студената, реализовању радионица на тему писања ЦВ-ја, мотивационог писма, израде каријерног плана и симулације интервјуа за посао или праксу.