УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ЗУМ КАФИЦА – 45 МИНУТА О УПРАВЉАЊУ КАРИЈЕРОМ – 30. август 2024. у 13 часова

ZK-30.8.24.-1080x1080-[Recovered]

Каријером добро управљаш када у складу са својим талентима, интересовањима и амбицијама, али и понудом прилика из области којом се бавиш, доносиш одлуке, остварујеш циљеве, и када ти то доноси задовољство и напредак.  

Управљање каријером је велики изазов, јер се све мења током времена – и твоја интересовања, мотивација, знање и амбиције, а и понуда послова и каријерних путева! 

Уколико препознајеш да ти је потребна помоћ и подршка  на том путу – око препознавања својих талената или пословних прилика, информисања, доношења одлука, планирања каријере, мотивације, самопоуздања, представљања послодавцима итд. – хајде да разговарамо о томе!  

Постави питања, изнеси дилеме, саслушај проблеме других студената на ову тему, пријави се за Зум кафицу – 45 минута о управљању каријером путем линка https://forms.office.com/e/Dt7WGQNp3B 

Ова зум кафица, прва у семестру, планирана је за 30.8.2024. и биће „домаћа кафица“, јер ће на ваша питања одговарати Марија Јовановић и Милена Рајчевић из Центра за развој каријере Универзитета у Београду, експерткиње у области каријерног вођења и саветовања. Марија је координаторка програма сарадње са послодавцима и промотивних активности у Центру са преко 15 година искуства, а Милена је координаторка програма каријерног образовања студената са десетогодишњим искуством.  

Модератор програма је Јелена Курјак, координаторка каријерног информисања и саветовања Центра за развој каријере.  

Марија, Јелена и Милена су већ неколико година предавачи на онлајн курсу Вештине управљања каријером. Током своје каријере, разговарале су са више хиљада студенткиња и студената о каријерним дилемама и помогле им да их успешно разреше. На овој зум кафици, настојаће да одговоре на сва питања која поставите приликом пријаве за учешће. 

„Зум кафица – 45 минута о…” представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената који се реализује путем Зоом платформе, у форми састанка. Овај програм је развио Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да побољша приступачност својим услугама, те одговори на сва питања и потребе заинтересованих студенткиња и студената.