UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

ZK-30.8.24.-1080x1080-[Recovered]

Karijerom dobro upravljaš kada u skladu sa svojim talentima, interesovanjima i ambicijama, ali i ponudom prilika iz oblasti kojom se baviš, donosiš odluke, ostvaruješ ciljeve, i kada ti to donosi zadovoljstvo i napredak.  

Upravljanje karijerom je veliki izazov, jer se sve menja tokom vremena – i tvoja interesovanja, motivacija, znanje i ambicije, a i ponuda poslova i karijernih puteva! 

Ukoliko prepoznaješ da ti je potrebna pomoć i podrška  na tom putu – oko prepoznavanja svojih talenata ili poslovnih prilika, informisanja, donošenja odluka, planiranja karijere, motivacije, samopouzdanja, predstavljanja poslodavcima itd. – hajde da razgovaramo o tome!  

Postavi pitanja, iznesi dileme, saslušaj probleme drugih studenata na ovu temu, prijavi se za Zum kaficu – 45 minuta o upravljanju karijerom putem linka https://forms.office.com/e/Dt7WGQNp3B 

Ova zum kafica, prva u semestru, planirana je za 30.8.2024. i biće „domaća kafica“, jer će na vaša pitanja odgovarati Marija Jovanović i Milena Rajčević iz Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, ekspertkinje u oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Marija je koordinatorka programa saradnje sa poslodavcima i promotivnih aktivnosti u Centru sa preko 15 godina iskustva, a Milena je koordinatorka programa karijernog obrazovanja studenata sa desetogodišnjim iskustvom.  

Moderator programa je Jelena Kurjak, koordinatorka karijernog informisanja i savetovanja Centra za razvoj karijere.  

Marija, Jelena i Milena su već nekoliko godina predavači na onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom. Tokom svoje karijere, razgovarale su sa više hiljada studentkinja i studenata o karijernim dilemama i pomogle im da ih uspešno razreše. Na ovoj zum kafici, nastojaće da odgovore na sva pitanja koja postavite prilikom prijave za učešće. 

„Zum kafica – 45 minuta o…” predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja studenata koji se realizuje putem Zoom platforme, u formi sastanka. Ovaj program je razvio Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da poboljša pristupačnost svojim uslugama, te odgovori na sva pitanja i potrebe zainteresovanih studentkinja i studenata.