УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Програм стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић за 2025. годину

Application guide Zoran Djindjic Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans

Позивамо дипломце Универзитета у Београду – Архитектонског факултета да се пријаве на конкурс за стажирање у Немачкој и на тај начин обезбеде одличан старт својих професионалних каријера.

Програм стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић (www.stipendienprogramm.org) омогућава студентима и кандидатима који су недавно дипломирали да стекну прво радно искуство у водећим немачким компанијама у Немачкој.

Програм стипендија је покренут 2004. године након убиства Премијера др Зорана Ђинђића под покровитељством немачког Савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) и компанија учесница у Програму, а на иницијативу Одбора немачке привреде за Источну Европу (ОА). Програм спроводи Немачко друштво за међународну сарадњу (ГИЗ), а имплементира Одбор немачке привреде за Источну Европу, у сарадњи са Фондацијом др Зоран Ђинђић.

Фондација др Зоран Ђинђић је отворила позив за пријаву за нову генерацију стипендиста Програма стажирања немачког бизниса, који ће бити отворен 1. октобра и трајаће до 14. новембра.

Више информација можете пронаћи у материјалима у прилогу, као и на линковима: www.fondacija-djindjic.org  и www.stipendienprogramm.org

Флајер

Опис стипендије