UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Application guide Zoran Djindjic Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans

Pozivamo diplomce Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta da se prijave na konkurs za stažiranje u Nemačkoj i na taj način obezbede odličan start svojih profesionalnih karijera.

Program stipendija nemačke privrede Zoran Đinđić (www.stipendienprogramm.org) omogućava studentima i kandidatima koji su nedavno diplomirali da steknu prvo radno iskustvo u vodećim nemačkim kompanijama u Nemačkoj.

Program stipendija je pokrenut 2004. godine nakon ubistva Premijera dr Zorana Đinđića pod pokroviteljstvom nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) i kompanija učesnica u Programu, a na inicijativu Odbora nemačke privrede za Istočnu Evropu (OA). Program sprovodi Nemačko društvo za međunarodnu saradnju (GIZ), a implementira Odbor nemačke privrede za Istočnu Evropu, u saradnji sa Fondacijom dr Zoran Đinđić.

Fondacija dr Zoran Đinđić je otvorila poziv za prijavu za novu generaciju stipendista Programa stažiranja nemačkog biznisa, koji će biti otvoren 1. oktobra i trajaće do 14. novembra.

Više informacija možete pronaći u materijalima u prilogu, kao i na linkovima: www.fondacija-djindjic.org  i www.stipendienprogramm.org

Flajer

Opis stipendije